Kismama napló kicsit máshogyan

A gondolattól az utolsó nyomásig avagy egy kismama naplója kicsit másképp.

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • Birdy08: először is itt is gratu, no és a lényeg: alapvetően imádom a stílusod, szóval a rekeszizmokat felkészítettem az elkövekező 8 hónapra:)) és minél több infót oss meg velük:) millió pussz Zigótádnak is... (2011.09.15. 22:00) Zigóta - a kezdetek
  • Utolsó 20

BendeGizi 2.0 azaz ismét nő a pocak

2013.08.15. 11:47 - Trafficante

Címkék: első ultrahang heti 12 trimeszter genetikai második terhesség

Újra itt, kicsit ( nagyon ) arcpironkodva írok ennyi idő után, hiszen legutoljára a hozzátáplálás volt a témám. Azóta már Dorka cserfes kishölgy lett és a hozzátáplálás sem okoz fejtörést, mert már a csülkös pacalt is úgy eszi mint az őszibarackot. Szóval extra sorry, de leteszem a nagyesküt BloggerMami újra itt és rendületlen lendülettel vágok ismét bele a klaviatúra püfölésébe.

Kicsikém nő, vele együtt a pocakom is. Sokat tanakodtunk mikor is jöjjön a kistesó, végül is úgy döntöttünk ha a gólya májusig ismét mélyrepülésben érkezik akkor jöhetnek az újabb 56-os kisruhák.Miért pont májusig?! Ha májusig megfogan akkor még az előtt születik,hogy legkisebb ugrifülesünk betölti a 2 évet így - ha a jelenlegi kormány másképp nem akarja - ugyan azt összeget fogjuk megkapni mint eddig. Igen, most lehet követ vetni, de ki nem gondolja át az anyagi helyzetét mielőtt gyereket vállal ismét?! Hát mi átgondoltuk.

BendeGizi 2.0-val a kezdeti együttműködés nem a legsimább, mondhatnám úgy is, hogy szédítő álomvilágba sodor. Hányinger és egyéb más katasztrófák nincsenek, vagyis a róka is egyszer ugrott ki a bokorból de csak azért, mert már annyira fáradt voltam, hogy egy nem várandós is taccsot dobott volna. A vérnyomásom alapjáraton se veri az eget -erre a gyerek dokink azt mondja, hogy az alacsony vérnyomás a hosszú élet titka- de most 90/60 és mivel emellett még táplálkozom is még lejebb viszi a vérnyomást az emésztés érdekében így bizony szinte készpénznek lehet venni, hogy kaja után bevágom a szunyát. Mindegy hol vagyok, ülök e vagy állok, minimum 20 kerek perc kell, hogy szervezetem újra helyrerázódjon. Ugyan olyan nyálcsorgatóan édesen tudom a lóbőrt húzni a szaleti sörpadján mint az asztalra dőlve. Ezt leszámítva semmi problémám. Most töltöm a 13 hetet de már 2 hete érzem, hogy 2.0 mocorog. Amikor a védőnőnek mondtam, nem hitte el, hogy már érezhetem, de egy gyors szívhang azonosítás után azért elismerte, hogy igazam van. Túl vagyok a 12. heti genetikai UH-n aminek az eredménye szupi lett. Orrcsontja látszik és a nyaki redő 1,4. De hogy van-e himbilimbije azt még nem mutatta. Törökülésben és imádkozva ült ott bent, lehet ő is izgult az eredményekért?! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://varandosag.blog.hu/api/trackback/id/tr205407495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása