Kismama napló kicsit máshogyan

A gondolattól az utolsó nyomásig avagy egy kismama naplója kicsit másképp.

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • Birdy08: először is itt is gratu, no és a lényeg: alapvetően imádom a stílusod, szóval a rekeszizmokat felkészítettem az elkövekező 8 hónapra:)) és minél több infót oss meg velük:) millió pussz Zigótádnak is... (2011.09.15. 22:00) Zigóta - a kezdetek
  • Utolsó 20

Zsófika a védőnő harmadszor

2011.11.21. 21:33 - Trafficante

Címkék: hét védőnő 20 szívhang félidő

Zsófit kedvelem, olyan mint akinek a gyakorlati tapasztalatát a könyvek adták volna, magyarán nincs neki. Viszont ezáltal minden olyat elmondd amit a doki nem. Pl.: Ha megkapom a Hepatitis vizsgálat eredményét ami mindenkinél kötelező, ragsszam tűzzem, üssem bele a kiskönyvembe. A lényeg, hogy el ne hagyjam, mert ha nincs ott akkor amikor BendeGizi készen áll a nagyvilágra és megakarja látni anya gyötört acát akkor bizony kezdeti ismertségünket a kórházi dolgozók rövidre fogják. Ilyenkor az a szokás, hogy ha nincs meg a lelet, akkor elviszik a picit és elkezdik kezelni ha van baja ha nincs. Hát az én kis porontyomat pedig ne vigye senki sehova ide ment be innen jön ki, ott is marad nálam. Már most egy anyaoroszlán vagyok! :) Zsófival még meghallgattuk a kicsi szívét. Ami iszonyú nagy élmény, mert nem bevett szokás már, hogy az orvos mutatja. A védőnő viszont képet nem tud mutatni de hangot azt tud hallgatni. Így a vizuális élményt kettőben kapod, rakd össze és lesz egy egész. A mi kis Mancink épp horpasztott. 130 at vert a szíve, aztán meghallotta hogy hallgatózunk fel is kelt és felgyorsult az ütem 140-re, utána fogta magát és hátat fordított. Mit poloskázzuk mi be a saját bejáratú előre kifizetett luxusalbérletében?! Igaza van, de legalább kaptam még egy vissza jelzést, hogy van odabent valaki.

Van még két hetem a 4D-ig. Utána a 22 héten terheléses cukor és védőnő ismét. Ez még egy jó bulinak ígérkezik igyál cukrot... blööö... És persze az aggodalom 0- 24 ben. Mennyit tudok agyalni, hogy biztos jól van e. Ha nem mozog miért nem, ha meg igen miért ennyit. Biztos nem lesz-e semmi baja, milyen lesz a haja a szeme és a személyisége. Bár kettőnkből csak jó sülhet ki, márha nem az én matektudásomat örökli.

Így félidőben már jó poháralátét lennék,  megáll a hasamon a pohár. Ami eddig csak vicc volt valóssággá vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://varandosag.blog.hu/api/trackback/id/tr113402093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása