Kismama napló kicsit máshogyan

A gondolattól az utolsó nyomásig avagy egy kismama naplója kicsit másképp.

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • Birdy08: először is itt is gratu, no és a lényeg: alapvetően imádom a stílusod, szóval a rekeszizmokat felkészítettem az elkövekező 8 hónapra:)) és minél több infót oss meg velük:) millió pussz Zigótádnak is... (2011.09.15. 22:00) Zigóta - a kezdetek
  • Utolsó 20

A pocaklakó megmutatja magát: 4 d-s ultrahang

2011.12.11. 08:19 - Trafficante

Címkék: hét terhesség kismama ultrahang 22 4d ultrahang

Amit már annyira vártam, eljött. Elmentünk a 4-s ultrahangra. Egy önkörmányzati rendelő intézetben van ez a vizsgálat, de mivel ők bérlik a helységet ezért a rendelő abszolút korrekt, kényelmes és szimpatikus. A hölgy aki csinálta a felvételet pedig nagyon kedves és ügyes szakember. Kiváncsiak voltunk a kicsike pofikájára, mert ugyebár az a 9 hónap igazán sok és ha a technika megengedi miért ne kukkancsunk be hozzá egy picit, valamint arra, hogy a kis jövevény a motorokat vagy inkább a baba kocsikat részesíti majd előnybe. Mindenre választ kaptunk, bár nehezen, merthiába kommunikáltam le egy jópárszor vele, hogy este hétkor fent legyen ő 7 előtt 10 perccel kapálózott ott bent, hétkor pedig mint aki jól végezte dolgát bevágta a szunyát. Nagyon nehezen tudták felébreszteni az alvó " oroszlánt" de végülis sikerült. Láthattuk a kis arcocskáját, a pisze nóziját és azt, ahogy jelzi, hogy most aztán tényleg hagyjatok már békén és ásított egy óriásit. Hatalmas élmény volt, nekem is és apapalántának is. Bár mikor megmutatták vagyis mondták, hogy valószínű jobban fogja kedvelni My little pónit mint GI Joe-t azért még kereste a képen a himbit, hátha megtalálja. ( A dokim ebből a szempontból kicsit elhamarkodottan nyilatkozott amit bánok, mert olyan infot adott át ami nem biztos, és mi persze bele is éltük magunkat ) De a lényeg, hogy minden rendben van a picikével, és ennél nyugtatóbb mondat nincs is, mikor azt mondják: Minden rendben van, minden a helyén! Apapalánta erősen figyelte a monitort és nézte, a kicsi vonásait, meg is jegyezte, hogy-hogy hasonlít rá a baba. Annyit mondtam neki, hogy: Akkor már elhiszed, hogy te vagy az apja! :) És ezután röhögött mindenki. Ez egy újabb kapocs a kinti és a benti világ között, ami nagyon sokat jelent nekünk. Gondolkodtam rajta, hogy elkéne menni majd mégegyszer, de ezt még majd meglátjuk. Mindenesetre csak ajánlani tudom a Mester utcai 4d ultrahang centert:  http://www.4d-ultrahang-vizsgalat.hu/ És hogy milyen kép sikerült a piciről aki épp szuszmákolt és nehezen de felébresztették, hát ilyen: 

A bejegyzés trackback címe:

https://varandosag.blog.hu/api/trackback/id/tr73454691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása