Kismama napló kicsit máshogyan

A gondolattól az utolsó nyomásig avagy egy kismama naplója kicsit másképp.

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • Birdy08: először is itt is gratu, no és a lényeg: alapvetően imádom a stílusod, szóval a rekeszizmokat felkészítettem az elkövekező 8 hónapra:)) és minél több infót oss meg velük:) millió pussz Zigótádnak is... (2011.09.15. 22:00) Zigóta - a kezdetek
  • Utolsó 20

AFP vizsgálat ( ApaFrásztkaPtam) és az első most megrúgjuk anyát érzés

2011.11.01. 11:03 - Trafficante

Címkék: munka első kismama vizsgálat rúgás magzatmozgás vérvétel afp

 Kiírt a doki egy csomó vizsgálatot, mármint nekem csomónak tűnt az a három kémcső amit levettek tőlem. Az eredmények ahány féle annyi felé lesz majd fellelhető. A védőnőnél, de hát nem lehet, mert helyileg nem ide járok a dokinál és a recepción is felszedhetek egy-egy cetlit amiből majd kialakul a kép valamiről. A néni aki a tűvel játszott nem volt túl kedves neki is egy tucatból vagyok egy. Ez az a vizsgálat, ami nagyjából semmit nem ér. Na jó ez se igaz, de az biztos, hogy minden második nőnek mutat hamis eredményt. Az se jó ha magas ez az érték és az se ha alacsony. Az egyik Down kórra a másik nyitott gerincre utal. A kismama meg mind e közben magas fokú agyhúgykövet kap. Jövő héten kapom meg az eredményt, de még az se biztos, hogy megérkezik.. de... de.. ha nem érkezik meg nem tudok menni a második ultrahangos szűrésre ahova marha nehéz időpontot kapni ( csak akkor van esélyed ha egy hónappal előbb bejelentkezel) , mert ez az eredmény a vizsgálat feltétele. Ugye, hogy nem olyan egyszerű? Nagy logisztika kell hozzá, csillió biztonsági időponttal. Nem hazudok, ha azt mondom félek. Miért? Mert lehet, hogy kapok olyan eredményt ami hamis de a frászt hozza rám, enyhe szívrohammal spékelve. Kicsit fejlődhetnénk már. 

Egy hete, hogy a gyomor mozgásom erőteljesebb lett. ( azaz október 26) Először csak érdekes pukk szerűek voltak, de az utóbbi napokban már erősen jelezi nekem a már 4 hónapja beköltözött határozott idejű albérlőm, hogy bizony ő felkelt és bizony ő már aludna na és persze ne állítsam fejre, mert nem denevérnek készül. Válaszolt arra is amikor a lábam az apukája lábán pihent, de mivel apukának a lába egyfolytában járt így enyhe richter skála szerinti 2-es hasmozgásban lehetett része. Nem hagyta annyiban, annyira tetszett neki, hogy a reakciója egy egyperces jobbos balos sorozat volt. 

Alakulok én is, most kivételesen nem a kezdetleges mamutformámra utaltam, hanem érzelmileg. A munka jó és lefoglal, bár az ezzel járó stresszel ( vagyis a benti hisztikkel) nehezen tudok mit kezdeni. De elfáradok. És amikor eljő a 4 óra én is mennék már haza, hogy otthon megpihenjek, hogy oda bújjak, beszélgessünk, főzzünk. Csak az a pár óra amíg haza ér nehéz kibírni, unatkozom. Mi lesz ha már itthon kell maradni? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varandosag.blog.hu/api/trackback/id/tr663344431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása