Kismama napló kicsit máshogyan

A gondolattól az utolsó nyomásig avagy egy kismama naplója kicsit másképp.

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • Birdy08: először is itt is gratu, no és a lényeg: alapvetően imádom a stílusod, szóval a rekeszizmokat felkészítettem az elkövekező 8 hónapra:)) és minél több infót oss meg velük:) millió pussz Zigótádnak is... (2011.09.15. 22:00) Zigóta - a kezdetek
  • Utolsó 20

Minek nevezzelek?( kisfiú vagy kislány bújkál odabent?)

2011.11.21. 21:18 - Trafficante

Címkék: szülés kismama ultrahang lány vagy fiú

Ígértem már, hogy megmondom mit is mondott a doki, a kis betolakodóm háromlábú csődör lesz vagy szédítő tündérkirálylány. Hát az igazság oda bent van! A doki az elmúlt időszakban szentül megvolt győződve, hogy trónörökös és gólkirály lesz mint az apukája és majd versenyt pukkanthatnak a kanapén. Aztán jött egy ultrahang amikor a lábak csukva maradtak és nem mutatta a himbilimbit. És rá egy hétre, bizony a doki is elbizonytalanodott. Azt mondta, készüljek rózsaszínnel. Azt is hozzá tette, hogy volt már olyan, hogy azt mondta mindvégig, hogy kislány és kisfiú lett a jövevény. Így a jól kigondolt Bendegúzból a 4d-s ultrahangig BendeGizi lett :) De legyen bármelyik ügyülümbügyülüm imádom. December nyolcadikán lerándul a lepel.

Addig is egy kép róla és mindenki döntse el épp mit is csinál a kisújjacsjájával. Ez a 18 hete odabent.

A bejegyzés trackback címe:

https://varandosag.blog.hu/api/trackback/id/tr543402050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása