Kismama napló kicsit máshogyan

A gondolattól az utolsó nyomásig avagy egy kismama naplója kicsit másképp.

Bejegyzések

Utolsó kommentek

  • Birdy08: először is itt is gratu, no és a lényeg: alapvetően imádom a stílusod, szóval a rekeszizmokat felkészítettem az elkövekező 8 hónapra:)) és minél több infót oss meg velük:) millió pussz Zigótádnak is... (2011.09.15. 22:00) Zigóta - a kezdetek
  • Utolsó 20

Térden állva jövök hozzád

2012.10.08. 08:23 - Trafficante

Címkék: mászás kúszás üveghegy térdelés Címkék Dorka

Bizony! Dorka lekörözte Giannit, igaz nem a zenei tudásával, de térden most már ő is ugyan olyan átéléssel áll, ahogy azt Morandi úr megénekli. Egy ideje már konkrétan 1 hónapja gyakorolja a négykézláb hintázást, ami ha hiszitek, ha nem a baba olimpia legújabb száma lesz. Tegnap megtört a jég és bár a koreográfus szabadságon van, de kreativitásban Dorka sem utolsó így a kettőt előre kúszunk, majd pofira esünk kecses mozdulatával egészítette ki a mutatványt. Este a fürdetés után az elhagyatott franciaágyon való játék közben (azért elhagyatott, mert Dorka száműzött minket a nappali kanapéjára) rákapaszkodott apuka hátára, megtámasztottam a kis talpát, ahogy azt eddig a kúszásnál tettük ő pedig szépen addig húzta magát, amíg feltérdelt apa hátához és sikeresen elkezdhette azt püfölni. Nem volt elég ennyi, tovább mászott a kincsem még meg nem látta a Hát hegyen túl a hőn szeretett távirányítót és úgy belelkesedett, hogy egy hatalmas elrugaszkodással majdhogynem a mélység fogságába került, persze anya által biztosított kötelek nem engedték, erősen fogtam a lábakat nehogy lerepüljön. A távirányítót bónuszként küzdés mentesen kapta meg így nem kellett tovább küzdeni érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://varandosag.blog.hu/api/trackback/id/tr194826012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása